DE KAART

de nieuwe winterkaart jan 2020

Lunch- & aperobar


Omdat we geloven in een evenwicht tussen lekker eten en de natuur, werken we met wat voor handen is. Seizoensgebonden producten krijgen dan ook de nodige aandacht en een prominente plaats op ons wisselend menu.

Take-out

Deze gerechten kan je afhalen in onze zaak.  Bel ons je bestelling door en deze staat even later op je wachten.  Naast onze gerechten kan je al onze wijnen ook per fles bestellen.

Picknick vanaf juli beschikbaar!

Heel goede copains! (2 personen)

Hangt er romantiek in de lucht?  Iets te vieren met je moeder, partner, nonkel, oma …? Wil je iemand speciaal verrassen op een originele manier?  Wij zorgen ervoor dat je voldoende lekkers bijhebt.

Wij selecteren voor u 2 aperohapjes, 1 boterham, een fris slaatje, brood en een verrassing.  U kiest voor 1 fles cava of 4 pintjes of 4 frisdranken (uit flesjes). 

Indien u de picknick wil bestellen zonder drank kan dit ook.


Copain picknick (voor 3 à 4 personen)

Gezellig uitje met familie of vrienden?  Veel bij te praten met vriendinnen?  Zin in een verfrissend wijntje, een frisse pint en verfijnde gerechtjes “om -te-delen”? Wij verrassen jullie met voor elk wat wils.  

Wij selecteren voor u 3 aperohapjes, 2 boterhammen, een frisse salade, brood en een verrassing. U kiest voor 1 fles (witte, rosé of rode) huiswijn of 6 pintjes of 6 frisdranken (uit flesjes). 

Indien u de picknick wil bestellen zonder drank kan dit ook.

Copyright © All Rights Reserved

Openingsuren

 

Keuken: 12u00 tot 14u en van 17u tot 20u. Doorlopend ben je nog steeds welkom voor koffie met gebak, aperitiefhapjes, soep van de dag.