VISIE

COPAIN een vriend van de buurt


Via lekker eten en drinken mensen samenbrengen in een bloeiende buurt, daar gaan we met COPAIN elke dag voor!


COPAIN is in eerste instantie een lunch- & aperobar voor de buurtbewoner.  Naast buurtbewoners ontvangen we met plezier bezoekers van ‘De Roma’ om hun honger en dorst te stillen voor een voorstelling. Ook aan de bezoekers van het Krugerpark hebben we gedacht.  Zij kunnen bij ons terecht voor take-out gerechten, een snelle koffie of een verzorgde picknickmand.

We werken met dat wat voor handen is, omdat we geloven in een evenwicht tussen lekker eten en de natuur. Seizoensgebonden producten krijgen dan ook de nodige aandacht en een prominente plaats op ons wisselend menu.

Daarnaast gaan we bewust om met afval.  De ‘plastic soep’ die onze oceanen bedreigt, veel zwerfvuil, … het kan en moet beter. Minder en beter verpakken, minder afval en nog beter sorteren.  Zo zijn al onze take-out verpakkingen biologisch afbreekbaar, gebruiken we ecologische poetsmiddelen en gaan we zo duurzaam mogelijk om met energie. Het gebruik van “single-use of disposable plastics” beperken we tot het absolute minimum.

En zelfs de renovatie van ons pand en onze inrichting zijn uitgewerkt door creatieve ondernemers uit de buurt.

Take-out


Als fanatieke Borgerhoutliefhebbers begeven we ons graag in de open ruimte.  Zo houden we erg van het Krugerpark.  Zeg nu zelf, wat is leuker dan met vrienden genieten van fijne gerechten in de zon met je voeten in het gras. 

Of misschien heb je gewoon geen zin om te koken en geniet je liever van ons lekkers thuis op de bank al dan niet in gezelschap?

Om dit mogelijk te maken, bieden we een aantal gerechten aan in take-out, ook een verzorgde picknickmand of een heerlijke fles wijn behoren tot de afhaalmogelijkheden.

Bel ons je bestelling door en even later staat ze op jou te wachten.  Picknickmanden bestel je best wat meer op voorhand en worden voorzien van alle benodigdheden (dekentje, glazen, borden, bestek) waar je een kleine waarborg voor betaalt.  Deze krijg je terug als je het materiaal na afloop terug binnenbrengt.

Feestjes, catering, home-cooking


Naast onze lunch- & aperobar op vaste locatie en het take-out aanbod, zijn we ook in te huren voor catering op uw feestjes. 

 

Andere wensen of vragen?  Neem gerust contact op en we bekijken wat mogelijk is.Copyright © All Rights Reserved

Openingsuren

 

Keuken: 12u00 tot 14u en van 17u tot 20u. Doorlopend ben je nog steeds welkom voor koffie met gebak, aperitiefhapjes, soep van de dag.